Mijnaankoop
Image default
Eten en drinken

Ga voor puur genot met een mobiele frituur aan huis

Wanneer u binnenkort een feestelijke gelegenheid organiseert, dan wilt u er zeker van zijn dat al uw gasten alles naar wens hebben. Dat betekent niet alleen voldoende drinken voor iedereen, maar ook de gelegenheid om even de honger te stillen. Daarvoor is tegenwoordig de foodtruck een hele populaire optie. Toch is het meestal moeilijk om een foodtruck te kiezen die eten serveert waarvan u zeker weet dat iedereen ervan geniet. Maar wie lust er nu geen heerlijke puntzak met frieten? Daarom dat Friet & Co de populariteit van de foodtruck combineert met een oer-Belgische klassieker. Huur daarom hun mobiele frituur aan huis tijdens uw eerstvolgende verjaardagsfeest of andere gelegenheid en u weet al zeker dat iedereen zal smullen van deze goudbruine lekkernij!

Kies voor de formule die voor u de lading dekt

Bij Friet & Co kunt u kiezen uit verschillende formules wanneer u hun mobiele frituur aan huis laat komen. Hierbij gaat het voornamelijk over het aanbod aan snacks dat u wilt aanbieden aan uw gasten. Verken de opties in de ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ en ‘Deluxe’ formules en denk aan wat uw gasten het meeste gaat aanspreken. Vervolgens zorgt het personeel ervoor dat alles klaarligt wanneer de mobiele frituur bij u aan huis aankomt. Volgens de regels van de kunst en in de meest hygiënische omgeving bakken de medewerkers overheerlijk artisanale frietjes twee uur lang. En dat allemaal tegen een standaardtarief. Waar wacht u nog op?

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u de mobiele frituur aan huis van Friet & Co voor uw volgende gelegenheid boeken? Wees dan zeker op tijd met het reserveren. Zo kunnen de medewerkers alles op tijd voor u klaarzetten en tijdig beginnen met het plannen van de verplaatsing naar uw locatie. Geef ook meteen door welke formule u had gewenst en vervolgens mag u uitkijken naar die overheerlijke smaak van artisanaal gebakken frietjes!