Mijnaankoop
Image default
Kinderen

Gepersonaliseerd baby cadeau kopen?

Gefeliciteerd! Iemand in je omgeving is in verwachting van een baby. Het geven van een baby cadeau wanneer de kleine is geboren hoort daar natuurlijk bij. Het is superleuk om de kersverse ouders en ook de pasgeboren baby te verrassen met een leuk, origineel baby cadeau. Alleen dan komt het moeilijkste onderdeel, wat geef je dan? Lees verder om wat inspiratie op te doen.

 

Gevulde kraampakketten

Naast de ietwat standaard cadeaus zoals een rompertje, is het tegenwoordig een steeds voorkomend cadeau om een kraampakket weg te geven aan de kersverse ouders. Deze zogenoemde geboortekoffertjes is, zoals de naam al zegt, een koffertje met verschillende leuke handige baby spullen. Denk hierbij aan een badjas, sokjes, mutsje koesdoekje of een knuffeltje en nog veel meer andere leuke spulletjes. Wat er in deze geboorte koffer zit verschilt per koffer. Dit baby cadeau kan ook zelf samengesteld worden. Verder is het mogelijk om op kleur te selecteren.

 

Gepersonaliseerd baby cadeau

Een ander alternatief voor een kraamcadeau is het geven van een gepersonaliseerd cadeau. Hierbij wordt het cadeau volledig aangepast naar jou wensen! Wat het geslacht van de kleine baby ook is, en of er één baby is of meerdere, het is allemaal mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de naam van de baby op je cadeau te drukken. Dit is vooral leuk bij bijvoorbeeld een rompertje. Ook kan het baby cadeau in een gewenste kleur geleverd worden.

 

Een pampertaart baby cadeau

Pampers zijn natuurlijk iets wat de eerste jaren erg veel gebruikt wordt door kersverse ouders. Dit is dan ook een essentieel product voor de toekomstige ouders, je kunt er niet genoeg van hebben. Alleen een zak met pampers geven, is misschien een beetje saai en geeft niet zo leuk. Daarom bestaan er tegenwoordig ook pampertaarten. De pampertaart bevat van een tiental pampers gecombineerd met andere leuke baby spullen. De pampertaarten kun je op basis van geslacht, kleur en aantallen uitkiezen.

Voor meer info : https://geboortegift.be/baby-cadeau/