Mijnaankoop
Image default
Aanbiedingen

Gevaarlijke brug: op eigen risico!

auto verkoop export

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Bruggen en viaducten. Is het gevaarlijk, niet in België. Hier weten we dat ze duurzaam zijn. In tegenstelling tot bruggen in andere delen van de wereld. Zo wordt een brug in Pakistan die alleen te voet kan worden bewandeld de gevaarlijkste en dodelijkste brug ter wereld genoemd. We knikten spontaan. Je durft?

U kunt natuurlijk ook uw auto kruisen. Of het een andere zaak is of niet. In Rusland vind je bijvoorbeeld een brug, deze kun je het beste negeren tijdens een storm; in Pakistan mag je op de brug geen tegenliggers tegenkomen, anders krijg je problemen. Voorzichtigheid! Steek uw eigen risico over!

Probeer niet te vallen – Vitim River Bridge

De Vitim River Bridge is slechts 1,80 meter breed en erg smal. De brug bestaat uit veel houten planken die je van links naar rechts brengen, meer niet. Verwacht geen balustrades. Houd rekening met de volgende instructies om de veiligste doorvoer te garanderen:

Wees heel voorzichtig in de winter

Bruggen vermijden tijdens stormen

Open het raam zodat de wind kan passeren

Dat laatste is onze persoonlijke favoriet omdat je je afvraagt, wie wil niet de brug over en wordt bijna bevolen om je raam op te heffen om te voorkomen dat je wordt opgeblazen?

Kom alsjeblieft niet naar de auto! -Deosai-brug

Hoop maar dat u geen tegenliggers zult tegenkomen op Deosai Bridge in Pakistan. Anders betekent dit dat u een back-up moet maken omdat de brug groot genoeg is voor één persoon. De Deosai-brug is gemaakt van hout en wordt ondersteund door een touwstructuur. Het gevaar van deze brug is het effect van het weer erop. De brug wint. Daarom moet u zo recht mogelijk blijven rijden, anders kantelt de brug. In de winter wordt het erg glad. Helaas houdt het touw dat als reling wordt gebruikt je niet tegen. Als het begint te glijden, wordt waterspatten niet uitgesloten.

Als een achtbaan-Jiangdao-brug

Op sommige bruggen willen we weten hoe dronken de ontwerper is. Hetzelfde geldt voor de Jiangdao-brug. De brug rees steil omhoog. Het geluid van 6,1% klinkt niet indrukwekkend, maar door zijn lengte lijkt het op een achtbaanachtige wilde reis. Het idee erachter is simpel: door de enorme hoogte van de brug kunnen schepen zonder problemen passeren zonder het verkeer te hinderen. We raden je aan om een ​​krachtige auto te gebruiken om de brug te beklimmen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat er niet plotseling wordt teruggedraaid.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoogte hier – Sidu-brug

Dit is de hoogste brug ter wereld. In onze lijst, de enige stabiele brug zonder enorme hellingen, maar vanwege de enorme hoogte is rijden hier nog steeds een uitdaging. U hoeft zich geen zorgen te maken over de hoogte van 500 meter onder u. Daarom wordt de brug vaak (en erg blij) gebruikt voor foundation of bungeejumpen.

Sea leg is een must-Volgograd-brug

Deze 7.110 meter lange brug over de Wolga is pas sinds 2009 open voor het publiek, maar is verrassend genoeg niet gesloten. Bij hevige regen zal de weg golvend zijn. Je hebt het goed gelezen: Het wegdek (!) Zal fluctueren. Het resultaat: de passerende auto werd daadwerkelijk aan de andere kant van de weg gegooid, of werd gelanceerd. De fabrikant beweert dat dit alleen kan gebeuren tijdens een aardbeving, maar de seismoloog die de brug inspecteert, doet het tegenovergestelde. Trouwens, zoals de afbeelding op de brug.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-opkoper-limburg/