Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Het huren van een opslag ruimte

Er is een magazijn te huur, mooi meegenomen voor jou! Nu kan je eindelijk ergens je spullen kwijt. Alleen is het belangrijk dat je weet dat er dingen zijn waarmee je rekening moet houden. Warehousing is heel handig, als het maar op de goede manier gaat. Beiden manieren van huren zijn belangrijk. Hier een paar tips op een rijtje voor het huren van een ruimte.

Let goed op of het een erkend self-storage bedrijf is, hier gelden namelijk strengere regels. Wanneer een bedrijf is aangesloten bij de NSSA gelden deze strengere regels, hierdoor is er ook betere camera bewaking.

Let ook goed op wat de huurperiode is van de ruimte. Vergelijk de contracten van verschillende bedrijven om te voorkomen dat je teveel betaald en te kijken hoelang je vast zit aan een contract. Je wilt namelijk niet langer vast zitten aan een contract dan dat het nodig is. Kijk of het mogelijk is een contract af te sluiten voor de periode dat jij het nodig hebt.

Het is ook belangrijk om te weten wat je mag opslaan. Er kunnen goederen zijn die niet opgeslagen mogen worden omdat deze bijvoorbeeld brandbaar zijn. Bederfelijke goederen zijn meestal ook niet toegestaan, lees de regels goed door zodat je zeker weet dat je je goederen kunt bewaren.

Wanneer je bij je spullen kan is ook belangrijk om te weten, de meeste opslagruimtes hebben ruime openingstijden. Dit zorgt voor flexibiliteit en zorgt ervoor dat je op de gewenste momenten bij je spullen kan. Natuurlijk speelt de prijs ook een rol, lees alles goed door zodat je niet te veel betaald voor de ruimte die je huurt.

Veiligheid speelt ook een hele belangrijke rol. Zelf heb je natuurlijk niet heel de tijd zicht op je spullen dus is het belangrijk dat je spullen goed bewaakt worden. Zorgt dat de opslagruimte dicht gemaakt wordt met een slot waar alleen de klant toegang tot heeft voor extra veiligheid!

Voor meer info : http://www.vpd.eu