Mijnaankoop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het karakter van een sporter bepaald hoe hij of zij online shopt

Hoe gedragen de verschillende karakters zich bij sporten?

We zien regelmatig verschuivingen ontstaan in de populariteit van sporten. Zo scoorde het WK voetbal voor vrouwen erg goed en is bijvoorbeeld ook de Formule 1 sinds Max meerijdt heel populair geworden. Wil iemand graag winnen? Of toch liever gewoon gezellig onderdeel uitmaken van een team? Hoe je hier achter kunt komen? Dat is met een persoonlijk DISC profiel!

Persoonlijke DISC profiel voor online shoppende sporters

Met een persoonlijk DISC profiel kun je in kaart brengen wat de motieven zijn van iemand om aan sport te doen. Tevens legt een persoonlijk DISC profiel naadloos bloot hoe sporters zich gedragen tijdens het online shoppen. Een Persoonlijk DISC profiel laat aan de hand van 4 verschillende karaktertemperamenten het verwachten gedrag zien bij activiteiten, zoals bijvoorbeeld sporten en online shoppen. DISC onderscheid 4 karakters.

  • D-type
  • I-type
  • S-type
  • C-type

Sporten; Hoe werkt dat bij de verschillende stijlen?

D-stijl We willen graag winnaars zien! Of op zijn minst moet er een goede kans zijn dat ‘we’ kunnen winnen. Dit is een stimulans voor deze stijl om een sport te gaan volgen. Anders is het niet interessant.

I-stijl Wanneer iets populair wordt, komt het vanzelf op je radar. Anderen hebben het er over. Dit kan betekenen dat deze stijl het ook zal gaan volgen. Zeker als er een ‘samen element’ inzit.

S-stijl Misschien was je al lang fan van een bepaalde, eerst nog niet zo populaire, sport maar trad je daar niet veel mee naar buiten. Beperkt incrowd groepje. Maar nu ‘opeens’ is iedereen fan! Apart wel…

C-stijl We willen verbaasd worden door de prestaties en (technische) acties. Iets zien wat jezelf niet kunt. Bewondering. Dus wanneer het niveau hoog genoeg is en voldoet, dan volgt deze stijl ook.

Zelf shoppen of uitbesteden met online personal shopping?

Nu kun je op verschillende manieren zelf gaan shoppen als sporter. Je kunt natuurlijk zelf gaan shoppen en de stad in trekken. Met het persoonlijk DISC profiel in de hand, wetende wat je sterkten en valkuilen zijn tijdens het shoppen, zul je vast een eind komen. Wat ook kan is het shoppen uitbesteden. Dit noemen we ook wel online personal shopping. Aan hand van jouw kenmerken, zoals uiterlijk als innerlijk (daar waar DISC dus een handige methodiek voor is) worden met online personal shopping fantastische resultaten behaald. Wil je dit zelf ook zo goed kunnen? Met een online DISC training zou je zomaar de beste online personal shopping resultaten kunnen behalen.

Online DISC training voor de beste online personal shopping resultaten

Wil je als sporter voor de beste online personal shopping prestaties gaan, dan is een online disc training van echte meerwaarde. Je leert hartsikke veel over je jezelf. Hoe je de verbinding bijvoorbeeld kunt leggen tussen jouw motieven om te sporten en te shoppen. Sport je graag samen? Dan leer je in een online disc training dat je beste met enkele vriendinnen erop uit kunt trekken om online personal shopping in de praktijk te brengen. Een online DISC training is voor elke sportende shopper een verrijking.

Voor meer info : http://www.style-by-yvs.nl