Mijnaankoop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe kiest u een kantoorprinter die bij u past?

Er is een enorm ruime keuze in het aanbod aan zakelijke printers voor bedrijven en ondernemingen. Bij Gevacom vindt u gegarandeerd de kantoorprinter die perfect bij u past. Alle zakelijke printers in het aanbod printen sneller dan apparaten voor thuisgebruik. Bovendien zijn ze beschikbaar in multifunctionele varianten, maar u vindt ook kantoorprinters die enkel printen. Ook handige extra’s zoals dubbelzijdig afdrukken of een automatisch nietjes-systeem kunnen ze bij Gevacom regelen voor uw kantoorprinter op maat.

Printers voor verschillende behoeftes

Een kantoorprinter is natuurlijk zeer handig voor op kantoor, maar ook als u thuiswerkt kan het zijn dat u zo’n printer nodig heeft. Als freelancer of hoofd van een kleine onderneming heeft u best wel wat papierwerk. Tijd is geld en daarom vinden ze het bij Gevacom zeer belangrijk dat u een kantoorprinter vindt die sneller afprint dan de gemiddelde thuisprinter. In dat geval raden ze u een printer aan met een afdruksnelheid van minstens 15 pagina’s per minuut. Werkt u in een middelgroot bedrijf met een aantal collega’s? Ook dan is een snelle printtijd belangrijk en een grote papierlade, zodat u niet steeds op zoek moet naar nieuw printpapier. Voor een kleiner bedrijf raadt Gevacom een printer aan met een afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut, en een papierlade voor minstens 200 papiervellen. Tot slot kunt u natuurlijk ook deel uitmaken van een groot kantoor met aardig wat collega’s. Wachten tot collega’s klaar zijn met printen? Daar heeft niemand tijd voor. Voor deze gevallen bestaat er ook een kantoorprinter met een printsnelheid van minstens 30 pagina’s per minuut, en een papierlade voor maar liefst 250 papiervellen.

Op deze specialist kunt u rekenen

Met een persoonlijke aanpak en duidelijke afspraken kunt u rekenen op Gevacom voor de beste service. Ze staan u maar al te graag bij in de keuze van de beste kantoorprinter die bij uw bedrijf en uw noden past. Bovendien kunt u ook op hen rekenen voor het onderhoud en eventuele herstellingen. Zit u met een IT-probleem? Neem contact op met Gevacom en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

https://gevacom.be/