Mijnaankoop
Image default
Groothandel

Textiel voor confectie: elastieken in elke breedte

Wanneer u zich bezighoudt met textiel of confectie, zijn elastieken uiteraard een onmisbaar onderdeel. Heel wat kledij bevat een elastieken band of afwerking. Ook in andere industrieën die met textiel werken, komt dit goed van pas. Bij Bandfabriek Devos begrijpen ze het nut van dit type textiel zeer goed en ze voorzien daarom elastiek op rol in allerlei breedtes, kleuren en lengtes.

Meest voorkomende breedtes

Wilt u graag elastiek kopen bij deze specialisten uit Kruisem? Dan is een eerste keuze die u zal moeten maken, de breedte ervan. Tussen 10mm tot 30mm zijn de meest voorkomende breedtes. Welke u juist kiest, hangt uiteraard allemaal af van het doeleinde dat u voor ogen heeft. Voor een fijne afwerking aan kleding, past wellicht een dunnere elastiek beter. Werkt u met grotere stukken textiel die een stevigere elastiek nodig hebben? Dan past wellicht de grootste breedte het best. Is dit nog niet breed genoeg? Dat is geen enkel probleem want deze specialisten staan bekend om hun maatwerk.

Een regenboog aan kleuren

Een tweede keuze om over na te denken vooraleer textiel voor confectie te bestellen bij deze onderneming, is de kleur. Wilt u graag een mooi donkerblauwe kleur? Of misschien zelfs fel rood? Het is allemaal mogelijk bij Bandfabriek Devos. Ze hebben uiteraard ook de typische kleuren, zwart en wit voor al hun elastiekbanden. Eenmaal u heeft besloten welke breedte en kleur u wilt kopen, kan u een bestelling plaatsen. U krijgt hierbij dan ook nog eens de keuze om de elastiek meteen op de juiste lengte te laten snijden. Ze zijn nu eenmaal een echte expert in het versnijden van textiel voor confectie.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Wacht niet langer en bestel vandaag nog alle elastiek en andere textiel dat u nodig heeft voor uw confectieproject. Bij deze experten vindt u eveneens andere banden, zoals ritsbanden. Ontdek alle mogelijkheden snel op hun website of door hen een e-mail te sturen. Ook telefonisch staan ze elke dag opnieuw voor u klaar.

https://devosarrotex.be/producten/elastiek/