Mijnaankoop
Image default
Aanbiedingen

Laat de totaalinrichting van uw winkel over aan deze expert

Wilt u graag uw eigen zaak of winkel opstarten? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een inrichting die past bij de visie van uw zaak. Het interieur moet uitstralen waar uw zaak voor staat. LVH Shopdesign uit Zwevegem, nabij Kortrijk, is gespecialiseerd in de totaalinrichting van uw winkel of zaak. Zij zorgen ervoor dat u zonder stress kan werken aan de grote opening.

Ontdek wat totaalinrichting inhoudt

Vooraleer u kunt kiezen voor de expertise van LVH Shopdesign uit Zwevegem, nabij Kortrijk, moet u natuurlijk weten wat het begrip totaalinrichting inhoudt. De totaalinrichting van uw winkel of zaak wil zeggen dat hun bedrijf alles voorziet qua inrichting vanaf het ontwerp tot de eigenlijke installatie. Als eigenaar van een winkel in West-Vlaanderen of elders in België hoeft u dus enkel uw ideeën door te geven en eventueel feedback te geven. Concreet gaat LVH Shopdesign te werk aan de hand van zeven stappen. Allereerst komen hun experts langs bij uw zaak om ideeën uit te wisselen om metingen uit te voeren. Ze bekijken het architecturale plan en beoordelen de ruimte. Aan de hand van de metingen, ideeën en beoordeling zullen ze een advies uitbrengen. In dat advies vindt u een offerte en een opsomming van alle werken die moeten gebeuren. Aan de hand van uw feedback wordt vervolgens naar een finaal ontwerp gewerkt. Keurt u het ontwerp goed? Dan creëren ze een werkplanning zodat alle werken gegarandeerd op tijd af zullen zijn. Tot slot kan de productie- en installatiefase beginnen. Alle materialen worden door hun vakmannen geproduceerd en geplaatst in uw winkel.

Bereid u zonder stress voor op de opening van uw zaak

Wilt u zich volledig kunnen storten op de opening van uw zaak? Dan is LVH Shopdesign de oplossing voor u. Terwijl zij zich bezighouden met de totaalinrichting van uw winkel of zaak, kan u zich focussen op andere zaken die op orde moeten zijn voor de opening.