Mijnaankoop
Image default
Auto

Leasen van een bestelauto

Een bestelauto leasen is vaak de meest voor de hand liggende optie voor een ondernemer. Het blijkt alleen vaak wel lastig om precies te weten waar je allemaal op moet letten als je hiervoor kiest. Het is namelijk zo dat er flink wat vormen en mogelijkheden bestaan als het om lease gaat. Het is dus wel aan te raden om in ieder geval enige kennis op te doen hiervan. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om de juiste keuze te maken die voor jou zakelijk het meeste voordeel biedt. Dit is immers uiteindelijk het belangrijkste uitgangspunt voor jou als ondernemer.

Een auto kiezen bij zakelijk leasen 

Natuurlijk begint alles eerst bij het kiezen van de juiste bestelauto. Al snel merk je dat leasen je veel meer mogelijkheden geeft. In plaats van het hele aankoopbedrag moet je immers maandelijks een vast bedrag gaan afdragen. Dit zorgt er dus voor dat je per maand veel minder kwijt bent en je dus ook kunt nadenken over een aantal extra opties of over bijvoorbeeld een grote of beter model dan wanneer je de investering zelf had moeten doen. In sommige gevallen zit er zelfs ook nog een optie tot koop in het contract. In dat geval kan je dus de auto ook in een later stadium nog gebruiken.

Snel kunnen aanpassen

Het is echter juist het feit dat je de auto niet in je bezit hebt wat de meeste ondernemers zo aanspreekt in het leasen van een bestelauto. Juist omdat hij niet op de balans staat en je aan het einde van het contract de auto weer kunt inleveren kan je veel meer mogelijkheden verkennen. Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat de auto toch niet helemaal voldoet, dan kan je dat bij het afsluiten van het volgende contract in het achterhoofd houden en een aantal andere opties kiezen. Dit zorgt dus dat je je veel gemakkelijker kunt aanpassen aan de situatie waar je zakelijk in zit.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/