Mijnaankoop
Image default
Auto

Ook jij slaagt in 1 keer bij 123 Theorie!

Een goede theoriecursus in Utrecht volgen met de garantie dat je in 1 keer slaagt. Dat klinkt aantrekkelijk toch? Dit is wat 123 Theorie jou te bieden heeft. Op dit moment wordt er een proef gehouden met twee extra examenvragen. Hierbij een korte uitleg van het hoe en waarom. Die twee extra vragen gelden voor alle examens: auto, motor en bromfiets. Het zijn proefvragen en dat betekent dat ze niet mee tellen voor je score.

Je weet van te voren natuurlijk niet welke vragen testvragen zijn. Ze lijken op de ‘gewone’ vragen en hebben geen aparte plek binnen het examen. De proef is bedoeld om erachter te komen wat voor soort vragen goede examenvragen zijn. Blijken de proefvragen bruikbaar, dan zullen ze in de toekomst wel gaan meetellen. Examenvragen gaan bijvoorbeeld over de toestand van een auto en de plaats op de weg, maar ook over voorsorteren. Een ander veelvoorkomend onderwerp is de toestand van de bestuurder (moe zijn, alcohol drinken). Bij veel vragen komt het aan op logisch nadenken en dingen niet ingewikkelder maken dan ze zijn!

Geen gedoe, gewoon je theorie halen in 1 dag

Je theorie in 1 dag halen, zou jij dat willen? Als je van plan bent een theoriecursus te gaan volgen, kun je je aanmelden via de website van 123 Theorie. Je kunt voor de lessen terecht in Enschede, Eindhoven, Deventer, Zwolle, Utrecht, Rijswijk/Den Haag, Goes, Breda, Arnhem, Amsterdam en Rotterdam/Barendrecht.

Klik op ‘inschrijven’ en dan zie je de locaties verschijnen. Nadat je vervolgens enkele gegevens hebt ingevuld (onder andere voornaam, achternaam, geboortedatum, email, BSN, adresgegevens en telefoonnummer) verschijnt er een geel blokje met ‘inschrijven’. Als je daar op geklikt hebt, krijg je een bevestiging van je deelname. Zo eenvoudig is het! De 123 Theorie-cursus kost €99. Dit totaalbedrag is inclusief de cursus, een lunch en het vervoer richting examenlocatie. Het examen zelf moet je betalen aan het CBR, Het gaat om een bedrag van €33.

Voor meer info : https://www.123-theorie.nl/