Mijnaankoop
Image default
Auto

De nieuwe Renault Trafic staat voor je klaar

Jij hebt hem vast ook al gezien, de nieuwe Renault Trafic, de meest gewilde bedrijfsauto van dit moment. En jij wilt hem natuurlijk ook graag hebben. Maar ja, de aanschafprijs is te hoog gegrepen voor jouw financiële mogelijkheden. Maar er is een alternatief. Je kunt nu namelijk heel voordelig een Renault Trafic leasen. Dit regel je gemakkelijk online en het is zo geregeld. Je kunt bij de leasemaatschappijen die actief zijn op het internet snel en gemakkelijk een offerte opvragen voor het leasen van jouw nieuwe Renault Trafic. En daarna vergelijk je die offertes met elkaar en kies je de beste deal.

De voordelen van leasen zijn groot Als je je auto leaset in plaats van koopt dan trakteer je jezelf op een aantal leuke voordelen. Je hoeft geen grote investering te doen en je hoeft ook geen apart potje aan te leggen voor de kosten van reparaties en onderhoudsbeurten voor je nieuwe bedrijfsauto. Want al deze kosten heb je immers niet. En daarmee heb je gelijk het grootste voordeel al te pakken. Je hoeft alleen maar de leaseprijs in te calculeren. Die kosten veranderen niet meer gedurende de looptijd van het contract dus je hoeft ook geen rekening te houden met inflatie. Stijgende kosten gaan aan jouw deur voorbij. 

Zakelijk leasen heeft nog meer voordelen Een bedrijfsauto leasen voor zakelijk gebruik heeft nog meer voordelen. Het leasecontract valt buiten jouw privé situatie. Het wordt dus niet als privé verplichting gezien en daarmee loop je geen risico dat je wordt geweigerd voor een hypotheek of persoonlijke lening of zelfs voor een abonnement voor je smartphone. Tegenwoordig zijn de regels daarvoor heel streng. Dus heel belangrijk om te weten dat je zakelijk gewoon een Renault Trafic kunt leasen zonder zorgen.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen