Mijnaankoop
Image default
Auto

Volkswagen Caddy, zuinig en schoon

De vernieuwde Volkswagen Caddy beschikt over een nieuwe generatie motoren die krachtiger en zuiniger zijn dan hun voorgangers. Zo is er de TDI motor, die diesel rijden nog voordeliger maakt. De TSI benzinemotor, die weliswaar een kleinere inhoud heeft, maar door de nieuwe technologie toch krachtiger is dan voorheen. En wil je echt schoon en duurzaam rijden, dan kies je voor de aardgas gedreven Eco-fuel motoren, die zowel een laag verbruik als een lage CO2-uitstoot hebben. Kortom, er is voor iedereen een zuinige en schone Volkswagen Caddy beschikbaar. Niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee.

Groot laadvermogen in iedere Caddy

De Volkswagen Caddy wordt vaak gekozen vanwege zijn grote laadvermogen. Bestelwagens zijn er natuurlijk voor gemaakt om handelswaar en werkmateriaal te vervoeren, dus wil je een zo efficiënt mogelijk voertuig aan je wagenpark toevoegen. Heeft de gewone Caddy al indrukwekkende opbergmogelijkheden, de Caddy Maxi heeft de langste laadruimte in zijn klasse. Je sluit hem af met de nieuwe volledig metalen achterklep en gaat veilig op weg. Voor extra zicht is er de optionele Rear View achteruitrijcamera, die je helpt bij het inparkeren door precies te laten zien hoeveel ruimte er nog achter de wagen is. 

Informeer naar de lease mogelijkheden

Wie wil er nu niet een Volkswagen Caddy leasen? Het gemak van de auto gecombineerd met het gemak van leasen is voor iedere ondernemer het overwegen meer dan waard. Er zijn verschillende lease contracten mogelijk, dus het is belangrijk eerst je eigen wensen goed in kaart te brengen. Informeer goed naar de mogelijkheden die er zijn en laat het financiële plaatje eerst goed voor je uittekenen voor je een beslissing neemt. Met de juiste lease vorm ben je zeker van alle voordelen die het je bedrijf kan bieden. Zorgeloos rijden wordt dan ook zorgeloos ondernemen

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen