Mijnaankoop
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een uniek geschenk?

Bent u op zoek naar een bijzonder geschenk? Dan bent u bij All-in Crystal aan het juiste adres. Bij All-in Crystal kunt u uw favoriete foto in kristalglas laten laseren. Zo heeft u een uniek cadeau voor een verjaardag, een bruiloft, vader- en moederdag, ter nagedachtenis of valentijn. Zo kunt u voor eeuwig genieten van uw mooiste momenten. Eén ding is zo helder als kristal: een foto in glas is een cadeau dat absoluut niet snel zal worden vergeten!

Laseren in kristalglas

All-in Crystal beschikt over geavanceerde lasermachines die in een hoge kwaliteit in kristalglas kunnen laseren. De machines graveren niet óp het glas, maar laseren uw foto ín het glas. Om dit voor elkaar te krijgen maakt de laserstraal kleine brandpuntjes midden in het massieve kristalglas, waardoor de buitenkant van het glas onbeschadigd blijft. U kunt bij ons uitgaan van een kristalheldere foto van de hoogste kwaliteit.

Kwaliteit voor altijd

Wist u dat gewone foto’s in de loop der jaren verkleuren? Bij All-in Crystal zorgen wij ervoor dat uw foto in 2D voor altijd zijn kwaliteit behoudt. Het is hierbij belangrijk dat u een scherpe afbeelding aanlevert. Indien nodig bewerken wij kosteloos uw foto voor het beste resultaat. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen uw foto in 3D te laten ontwerpen. In 3D bewerken wij uw foto waardoor er vanaf de zijkant een silhouet ontstaat. De afbeelding in het glas krijgt hierdoor meer diepte. Het is mogelijk om uw foto van 2D naar 3D te bewerken.

Zakelijke geschenken

Een foto in glas is ook als zakelijk geschenk erg geschikt. Wij kunnen een logo of foto van uw bedrijf of vereniging in glas laten laseren. Daarnaast is het ook mogelijk een uniek geschenk te maken voor bijvoorbeeld een (sport)prestatie, jubileum of fusie. Indien u geïnteresseerd bent in meerdere geschenken in glas kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een bestelling op maat. Onze specialisten denken graag met u mee.

Foto in glas bestellen

Het bestellen van een foto in glas is er erg eenvoudig. U kunt op onze website uw gewilde producten selecteren en daarna naar de bestelmodule voor een foto in glas gaan. Hier kunt u uw gewenste foto uploaden. Vervolgens kunnen wij uw foto bewerken, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een achtergrond. Daarna kunt u eenvoudig betalen via uw gewenste betaalmethode. Wij verpakken uw gepersonaliseerde geschenk in een luxe cadeauverpakking. Zodra wij uw bestelling binnen hebben gaan wij meteen aan de slag en ontvangt u binnen vijf dagen uw foto in glas.

Bent u geïnteresseerd in een foto in kristalglas? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. De specialisten van All-in Crystal staan graag voor u klaar om u te helpen en van informatie te voorzien. Er is bij ons altijd maatwerk mogelijk dus twijfel niet en neem contact met ons op voor uw speciale wens in glas.

https://www.all-incrystal.nl/