Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Schilder Sittard

Goede schilder in Sittard gevonden

Ik heb een schilder in Sittard gevonden die nog authentiek schilderwerk levert. Daar ben ik erg blij mee. Onze raamkozijnen buiten konden wel weer een likje verf gebruiken. Daarom schakelde ik schildersbedrijf Schilder Stikkelbroeck in. Hun schilders zijn echte vakmensen met jarenlange ervaring en diploma’s. Maar het zijn toch echt hun handen die voor een mooi eindresultaat zorgen.

Hun professionele aanpak

Het schildersbedrijf hanteert een professionele aanpak. Een schilderopdracht begint volgens onze schilder in Sittard te alle tijden met een gedegen advies en heldere afspraken. Hij deed een voorstel voor materiaal- en kleurgebruik voor onze raamkozijnen. Ook gaf hij een scherpe inschatting van de kosten per uur schilderwerk. Overigens kan dat ook per vierkante meter gedaan worden.

Schilder in Sittard, Roermond en Maastricht

Naast Sittard is onze schilder ook actief in andere Limburgse steden als Roermond en Maastricht. Ze zijn dus werkzaam door heel de provincie Limburg! Dat noem ik nou nog eens service. Ze koesteren hun klanten en zorgen ervoor dat elke klant tevreden is.

Ik heb écht een goede schilder gevonden in Sittard. Schildersbedrijf Schilder Stikkelbroeck kan ik iedereen in Limburg aanraden. Hun schilderwerk is van zeer hoge kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn raamkozijnen die er weer als nieuw uitzien!

Voor meer info : https://schilder-stikkelbroeck.nl/