Mijnaankoop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een inspirerend werkomgeving in de omgeving Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken . Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele werkplekken in Hoofddorp

Wij verlengen de levensduur van producten zodat deze een ideale werkplek en inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, onderzoekers en adviseurs. Een werkruimte bij ons is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De flexibele werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

Ontdek bijzondere evenementenlocaties

C-Bèta biedt bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. We bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor veel soorten doeleinden. Er is altijd een ruimte die aansluit bij u wensen. We hebben ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten, maar deze is ook zeker uit te breiden. De ruimtes zijn geschikt voor het geven presentaties en workshops, ook personeelfeesten kunnen worden gegeven in onze ruimtes. Ook hebben wij verschillende kassen. Zo hebben we een kleine kas. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies, vergaderingen en workshops. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan.

evenementenlocaties in Amsterdam

Tegenwoordig heeft personeel alleen al genoeg aan een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding. Hiervoor kunnen wij zorgen! Dit moet het creatieve brein van de medewerkers op een positieve manier stimuleren. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Wij bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideetjes. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar je elkaar tegenkomt en ideeën kan uitwisselen. Ons uitgangspunt is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. 

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : http://c-beta.nl/