Mijnaankoop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schrik bij het ondernemen van een ballonvaart?

Heb je schrik en durf je geen ballonvaart te maken? Geen paniek want je bent niet de enige. Nu vraag je je misschien af waar komt deze schrik dan vandaan. De grootste schrik die de mensen hebben voor ze aan een ballonvaart beginnen is hoogtevrees.

Hoogtevrees in een luchtballon tijdens ballonvaart

Voor hoogtevrees hebben ze zelf een naam, Acrofobie. 7.5% van de mensen heeft last van hoogtevrees. Het positieve nieuws is dat je er geen last van hebt tijdens een ballonvaart. Je maakt geen contact met de grond en hierdoor kan je geen hoogtevrees hebben in een luchtballon. Dit is echter niet zo eenvoudig uit te leggen aan iemand met hoogtevrees. šŸ˜Š Eens je bent opgestegen voor een ballonvaart van 1 uur zal je snel merken dat er totaal niets te vrezen valt.

De luchtballon stijgt heel geleidelijk, je merkt nauwelijks dat je van de grond los komt.

Is het een raar gevoel als de luchtballon begint te dalen?

De daling van een luchtballon gebeurd heel geleidelijk, de daalsnelheid van een luchtballon kan variëren van 1 m/s tem 5 m/s, waardoor dit zeker geen onaangenaam gevoel geeft.

Heb ik je toch nog niet kunnen overtuigen om in een luchtballon mee omhoog te gaan?

Al onze piloten hebben al jarenlang ervaring, waardoor je een veilig gevoel zult ervaren in de ballonmand tijdens je ballonvaart.

Als je wilt ballonvaren maar toch een beetje stress hebt? Dit is heel normaal spreek erover met onze piloten en zij zullen je hierin bijstaan, zodat je een onvergetelijke ervaring zult beleven. Wij beantwoorden graag al uw vragen over je ballonvaart.

Jouw ballonvaart op maat

Als we je over je schrik hebben geholpen, vraag je je waarschijnlijk af wanneer kan ik een ballonvaart maken? Wij bekijken graag even de mogelijkheden zodat we je een onvergetelijke ballonvlucht kunnen aanbieden.

Een ballonvaart op maat kan uiteraard ook, bij C-Air kan je terecht voor elke gelegenheid. Is het een huwelijksaanzoek, trouw, pensioen of teambuilding?

De regio’s waar we varen variëren over heel Vlaanderen, vanaf West-Vlaanderen tem Limburg.

Neem even een kijkje op onze website en wij helpen je graag verder.

 

https://www.balloony.be