Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Solar Lighting Tube creëert natuurlijk daglicht

Misschien herkent u het ook wel: u wilt meer daglicht in bijvoorbeeld de woonkamer, maar weet niet precies hoe u daarvoor kunt zorgen? In sommige huizen zijn de ramen beperkt, waardoor er ook niet veel daglicht naar binnen komt. Terwijl het toch echt wel zo prettig is als u kunt profiteren van voldoende daglicht. Belangrijk om te weten is dat er altijd genoeg mogelijkheden zijn om voor meer daglicht te zorgen! Hoe? Bij Save2000 vindt u bijvoorbeeld de Solar Lighting Tube, oftewel: daglicht buizen. In dit artikel leest u hier meer over.

Solar Lighting Tube

Stel het uzelf eens voor: op een hele makkelijke manier zorgen voor meer daglicht? Begrijpelijk dat u geïnteresseerd bent! De Solar Lighting Tubes kunnen worden toegepast in iedere donkere ruimte. Elke ruimte kunt u dus op een gemakkelijke manier veranderen in een gezonde, aangename leef-, woon- en werkomgeving. Te weinig daglicht komt namelijk niet alleen voor in huizen, maar ook zeker in kantoren. Voor het verhogen van het werkcomfort is het wel zo prettig om voldoende daglicht te hebben.

De voordelen van Solar Lighting Tube

De Solar Lighting Tube geeft gratis helder, natuurlijk daglicht. Het past op vrijwel alle daktypen, zonder een ingrijpende constructie verandering. Het is dus zeker niet dat u nu opeens alles moet verbouwen en veranderen in de ruimte waar u het wilt plaatsen. Verder gelden de volgende voordelen ook voor de Solar Lighting Tube:

  • Het is energiezuinig door het gesloten systeem;
  • Er is geen tot weinig warmteverlies in de winter;
  • Minder warmtetransport naar binnen in de zomer;
  • Het is UV-bestending en heeft geen verkleuring;
  • Er is minder contactgeluid binnen;
  • Het is inbraak werend door een kleine diameter en dubbelwandige koepel;
  • Mogelijk te voorzien van inbraakbeveiliging SKG* en slagvaste polycarbonaat koepel (extra);
  • U krijgt 10 jaar garantie.

Waar kan een Solar Lighting Tube geplaatst worden?

Eigenlijk kan de Solar Lighting Tube vrijwel overal geplaatst worden. Hierbij kunt u denken aan de badkamer, het toilet, (bij)keuken, serre, gang, souterrain, kantoor, zolder, winkel, magazijnen en opslagruimten. Op een eenvoudige wijze kunt u zorgen voor meer daglicht, op de plek die u wilt!

Is dit iets voor u?

Na het lezen van dit artikel is het begrijpelijk dat u wellicht nog eventuele vragen heeft rondom de installatie, de aanschaf, de kosten en meer. Voor een Solar Lighting Tube kunt u terecht bij Save2000. Graag helpen onze experts u verder! Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Voor meer info : https://www.save2000.nl