Mijnaankoop
Image default
Mode en Kleding

Unieke kledingstukken shoppen bij deze damesboetiek in Heist-op-den-Berg

Houdt u er niet van om in de drukke winkelstraten te shoppen? Dan kunt u ook kiezen om uw kledij en accessoires in een boetiek te kopen. Een voorbeeld van zo’n kledingwinkel is damesboetiek Monclé, gevestigd in Heist-op-den-Berg. In deze winkel vindt u modieuze kleding en accessoires van een hoogwaardige kwaliteit. Deze boetiek wordt geleid door twee gedreven dames: Monja Bertels en Nancy Clé. De vriendinnen en zakenpartners werkten voor de oprichting van de damesboetiek in Heist-op-den-Berg al verscheidene jaren in de modesector. Daardoor hebben ze al heel wat ervaring en kunnen ze u op een correcte manier verder helpen.

Meer over het aanbod aan jurken en accessoires

Deze damesboetiek uit Heist-op-den-Berg heeft een uitgebreid assortiment aan jurken. U vindt er zowel korte als lange jurken. De meeste kleedjes in het aanbod aan korte jurken komen tot aan de knieën. De stijl varieert, zodat sowieso iedereen zijn smaak ertussen vindt. De lange jurken zijn kleedjes die tot onder de knieën komen. In het aanbod vindt u zowel kleedjes in één kleur als kleedjes met originele printen op. Om uw look compleet te maken, kunt u uw jurk combineren met een riem en een bijpassende handtas. Die producten vindt u terug in het assortiment aan accessoires. Houdt u niet van jurken? Bekijk dan zeker eens het assortiment aan damesbroeken.

Ga eens langs in de kledingwinkel of shop online

Monclé is een damesboetiek in Heist-op-den-Berg, maar heeft ook een webshop waarop u uw favoriete artikelen kunt bestellen. Als u vragen heeft over de kleding of over de boetiek in het algemeen, dan kunt u het winkelteam altijd contacteren. Op de website van Monclé Boutique vindt u de contactgegevens en andere praktische informatie, zoals de openingsuren. Als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trends en mode, dan kunt u zich ook inschrijven op de nieuwsbrief.