Mijnaankoop
Image default
Cadeau

Kwalitatieve pennen in alle soorten en maten

Als je voor bijvoorbeeld je werk of je studie veel schrijft, is het de moeite waard om een goede pen aan te schaffen. Natuurlijk kun je ook voor de goedkope plastic wegwerppennen kiezen, die in bijna elke winkel te vinden zijn, maar als je veel moet schrijven, is het veel prettiger om voor een goede pen te kiezen. Als eerste kun je kiezen voor verschillende soorten pennen. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld vulpennen, balpennen, fineliners, rollerballs etcetera. Verder zijn er ook veel verschillende merken met elk hun eigen kwaliteiten, denk aan bijvoorbeeld Parker, Waterman, Cross, MontBlanc, Lépine en nog veel meer. Tot slot kun je kiezen tussen verschillende soorten inkt en vullingen, die ook weer van verschillende merken zijn. Het kan lastig zijn om de juiste keuze voor een pen te maken. Daarom volgt nu informatie over drie verschillende soorten pennen.

De Parker pen wordt veel gebruikt 

Een erg gangbare pen is de Parker pen. Deze pen bestaat al sinds de 19e eeuw en daarom is deze onder veel mensen wel bekend. Het voordeel is dat er onder de Parker pennen weer verschillende soorten pennen zijn uitgebracht, dus de keuze is erg groot. Verder zijn de pennen ook erg betaalbaar. De kwaliteit van de pen is erg hoog en daarnaast heeft Parker een eigen vulling systeem met daarin sneldrogende inkt. Dit voorkomt dat pennen gaan lekken, wat een groot voordeel van de Parker pen is. Verder kun je voor verschillende kleuren, vormen en stijlen kiezen en is de pen ook te graveren. Je kunt bijvoorbeeld een Parker pen kopen van www.pengraveren.nl. Hier kun je ook de verschillende varianten terugvinden. 

Cross pennen bieden hoge kwaliteit 

Ook de Cross pennen bestaan al meer dan honderd jaar en bieden hoge kwaliteit pennen. Cross was oorspronkelijk een juwelier, maar is uiteindelijk overgegaan op het maken van pennen. Het unieke is dat deze pennen nog steeds hun achtergrond meedragen en er dus erg mooi uitzien. De Cross pen is iets duurder dan een Parker pen, maar daarmee heb je wel een stijlvolle, innovatieve pen van hoge kwaliteit. Verder is het grote voordeel dat er op de Cross pennen levenslang garantie zit. Net als bij de Parker pen, kan ook de Cross pen gegraveerd worden. Zo kun je kiezen voor Cross pens met naam voor een chique uitstraling met als bijkomende voordeel dat iedereen weet van wie de pen is. De Cross pen kent meerdere uitvoeringen, met als overeenkomst dat ze er allemaal prachtig uitzien. 

Montblanc pennen zijn luxe en gedurfd

De laatste soort pen is de Montblanc pen. Ook Montblanc bestaat al lang, namelijk sinds 1908 en de pennen van dit merk hebben een luxe uitstraling. Het ontwerp is wat gedurfder dan die van de andere twee merken. Zo is de pen glanzend en sigaarvormig. Montblanc maakt onder andere vulpennen, balpennen, vulpotloden en rollers. De prijs is echter wel relatief hoog ten opzichte van de voorgaande twee merken, voor sommige betaal je namelijk een paar honderd euro, maar dan ben je wel verzekerd van een stijlvolle pen van unieke kwaliteit. Op webpagina’s, zoals de site die eerder genoemd is, kun je de verschillende opties in Montblanc pen bekijken.

https://www.pengraveren.nl/