Mijnaankoop
Image default
Auto

Bestelwagen huren in Antwerpen

Als je een bestelwagen wil huren in de regio van Antwerpen kan je terecht bij Anthonissen Verhuizingen. Deze verhuisfirma verzorgt niet alleen uw verhuis, maar verhuurt ook bestelwagens voor wie geen extra verhuishulp nodig heeft. Een bestelwagen huren kan nuttig zijn om kleinere verhuizingen te doen, maar ook om bijvoorbeeld nieuwe meubelen van de winkel naar uw woning te vervoeren of om materiaal voor uw bedrijf over te brengen van de ene plaats naar de andere.

Denk maar aan beurzen, waar u met uw firma een stand heeft gehuurd en waarvoor u uw handelsgoederen of toonzaalartikelen moet vervoeren. Er zijn heel wat gevallen waarin het handig is om te beschikken over een ruime bestelwagen. U beschadigt uw gewone wagen niet en u kan meer meenemen in één keer. Anthonissen beschikt over twee types bestelwagens voor verhuur in Antwerpen. Er is een model met 10 m³ laadruimte, maar ook een grotere variant met 20 m³ aan plaats.

U kiest het model dat het beste bij uw wensen past, en indien gewenst huurt u voor een kleine prijs ook nog een extra verhuispakket met dekens, bindmateriaal en rolkarren. Bij Anthonissen Rental, onderdeel van Anthonissen Verhuizingen, huurt u al een bestelwagen vanaf € 55 per dag, inclusief BTW. In deze prijs zitten 75 vrije kilometers, maar uiteraard kan u tegen meerprijs ook grotere afstanden afleggen. Als u dat wil kan u een bijkomende omniumverzekering boeken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongevallen. Alle informatie vindt u op de website.

Voor meer info : http://www.anthonissen-movers.be/