Mijnaankoop
Image default
Energie

LED R7s lampen

LED lampen verbruiken ongeveer 80-85% minder energie dan gloeilampen en kunnen 15-20 jaar meegaan voordat vervanging nodig is. Dat betekent meer efficiëntie en minder uitgaven! Vele gloeilampen zijn worden zelfs stopgezet, omdat de prijs van LED lampen naar beneden blijft dalen, krijgen we R7s tubulaire LED lampen ter vervanging voor in uw huis of kantoor.

De LED R7s dubbel eindigde Lamp is een prachtig efficiënte directe vervanging voor bestaande halogeen en gloeilamp R7s lampen, energieverbruik wordt verminderd door 90% en 40.000 uur (25 x langer dan een halogeenlamp). Deze lampen komen met een 7W of 9 Watt rating, dat is het equivalent van een 60W of 75 Watt gloeilamp en bij een keuze van daglicht 6500k of koel wit 4000k kleurentemperaturen. Bovendien zijn deze lampen voorzien van onmiddellijke start technologie en te verwaarlozen UV en infrarood straling output. 

Verlichting met een R7s montage, die is ontworpen voor huishoudelijk gebruik, worden gekenmerkt door hun lage stroomverbruik. Dit was het niet anders met halogeentechnologie. R7s Leidene bollen, echter bereiken dezelfde helderheid als halogeen lampen met lager energieverbruik. De hogere kosten van de aankoop van de LED lamp betalen snel voor zichzelf met regelmatig gebruik, omdat de LED lamp ook aanzienlijk meer duurzaam is. Kunt u nauwkeurige details op individuele LED lampen in de productgegevens van de individuele lampen; in het bijzonder onder “verlichting huidige in Lumen” (de helderheid bereikt), “Power consumption” en “Gemiddelde levensduur”. Met R7s Leidene bollen ontstaat een potentieel grote besparingen voor huishoudens met de overeenkomstige lichten. R7s hulpstukken zijn niet dat zeldzaam. Vele Wandverlichting met indirect licht gebruik deze lamp te genereren van uitstekende achtergrond helderheid dankzij de reflectie van het licht op muren en plafonds. Niet zeker of en hoe u met besparen kunt LEDs R7s LED lampen zijn bedoeld als een energie efficiënte vervanging van oude J-type overstroming-halogeenlampen en verdieping lichten. R7s Leidene bollen zijn steeds zeer populair als mensen de wijziging maken te lage energetische waarde, geld besparen LED-verlichting. Deze lampen zijn super heldere, energie-efficiënt en zal niet vervagen na verloop van tijd als hun halogeen gelijkwaardig. Gewoon passen in uw bestaande J-type montage – is het zo eenvoudig.

Er zijn rassen van R7s LED lampen voor u om uit te kiezen, maar ze hebben allemaal dezelfde grote voordelen. Zij kunnen bieden hetzelfde niveau van helderheid als een traditionele halogeen lamp met behulp van slechts een fractie van de energie, en met een levensduur van 50.000 uur, hoeft u niet te vervangen ze overal in de buurt zo vaak als u een halogeen lamp wilt.

 

Voor meer info : http://www.leds-depot.be/led-230v/r7s-led-lampen.html