Mijnaankoop
Image default
Electronica en Computers

Nieuwe printers en ontwikkelingen

De elektronica wereld verander ontzettend snel. De innovaties vliegen je om de oren. Vooral het internet is erg populair. Deze innovaties hebben al veel producten doen verouderen. De printer is daar niet een van. Niks kan tot nu toe de printer vervangen. Er wordt tot vandaag de dag bijna altijd op papier geprint. Je ontkomt hier niet aan. Veel bedrijven hebben daarom gewoon nog een continuous inkjet printer staan. Soms zie je deze bij iemand thuis staan, maar deze printers staan vooral nog op bijna elk bedrijf.

 

Maar de wereld van innovatie stopt niet bij de printer en slaat het zeker niet over. De printer kent ook zo zijn eigen grote innovaties van 2015 ook al is het door het digitaal werken niet zo populair meer als het vroeger was. Bijvoorbeeld, veel mensen gebruiken bijvoorbeeld een tablet waardoor je niks meer hoeft uit te printen om het toch onderweg te kunnen lezen. Dat bespaart moeite en natuurlijk papier.

 

Printen is nog steeds nodig ook al hebben steeds meer mensen tablets. Wanneer er geïnnoveerd wordt met printers wilden men graag beter kunnen printer op zo veel mogelijk oppervlaktes. Printers zijn zo goed geworden dat ze vaak op bijna elk soort materiaal kunnen printen. Ook de vorm wordt minder belangrijk om op te kunnen printen. Nieuwe printers maken het mogelijk om je QR code printer in de vuilnisbak te gooien. Ze worden namelijk uitgerust met meerdere functies.

 

In 2007 hoorde we iets over printen zonder inkt. Dat is al een lange tijd geleden, maar nu hebben we eindelijk een soort van het resultaat. We zijn pas net bezig met het ontwikkelen van 3D printen en we horen al over nieuwe ontwikkelingen in de 4D printing wereld. 4D printen heeft enkele overeen komsten met 3D printen. De gaat hier vooral over 2D objecten kunnen transformeren naar een 3D printje.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/