Mijnaankoop
Image default
Winkelen

Bij deze ervaren brillenwinkel koopt u uw bril

Bent u op zoek naar een ervaren brillenwinkel nabij Genk? Bij Bruninx Design Optics in Hasselt komt u terecht bij een gespecialiseerde opticien, waar alle optometristen ervaring en kennis hebben? Dan bent u bij deze brillenwinkel vlak bij Genk op de juiste plek. Zij verzekeren u dat uw ogen altijd in goede handen zijn. Door hun ijzersterke en eerlijke service zorgen zij ervoor dat u niets tekort komt. Na uw aankoop krijgt u bovendien ook nog eens garantie op uw brillenglazen!

Garantie op uitstekende brillenglazen

Het aanbod brillenglazen van de brillenwinkel Bruninx Design Optics uit Hasselt, nabij Genk, bestaat  uit meerdere merken. De merken Hoya en Zeiss zijn twee topmerken en daarom krijgt u altijd volledige garantie op deze brillenglazen. Deze familiezaak staat al een aantal generaties voor optimaal zien, waardoor u zeker bent van de meest exacte oogmeting. Alle optometristen beschikken over een diploma en zorgen er zo voor dat uw ogen goed behandeld worden. Iedereen profiteert bij deze opticien van uitstekende garantie op brillenglazen, maar ook op de diverse kwalitatief hoogwaardige brilmonturen. Het is dan ook aan te raden om een nieuw montuur uit te zoeken bij deze brillenwinkel in Hasselt. Daarnaast is het handig om gelijk een deskundige oogmeting uit te laten voeren. Dat is wel zo geruststellend!

Kom gezellig langs deze optiek in Hasselt

Voor kwalitatief goede brillen en brillenglazen met garantie moet u langs Bruninx Design Optics in Hasselt. Op het moment dat u de brillenwinkel vlak bij Genk binnenstapt, ervaart u gegarandeerd de beste dienstverlening. Het is verstandig om van te voren een afspraak te maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is mogelijk om het uitgebreide assortiment te bekijken op hun eigen website. Kijk op hun website voor de contactgegevens. De medewerkers staan klaar om u te helpen met hun kennis en ervaring in optometrie.