Mijnaankoop
Image default
Alarmsysteem

Bitcoin of Ethereum – Is dit het einde?

Op dit moment heb je een secundair wachtwoord nodig dat u moet invoeren telkens wanneer u zich wilt aanmelden of wanneer u geld wilt opnemen in een bepaald account. Dus hoe kun je deelnemen aan een hardfork wanneer je niet begrijpt wie de eigenaar van het account is? Maar als je alles op een bankrekening moet zetten, weet de overheid precies wat je koopt, wat je verkoopt, hoeveel je verdient, en moet je dus ook daar belasting over betalen. Het is alsof je heel veel geld hebt, maar je niet weet waar je moet investeren. Dus stel dat je ineens geld nodig hebt om cryptocurrency te kopen om een crypto-exchange, dan is het gewoon een kwestie van geduld om te wachten tot de hard-fork afgelopen is. Je wilt natuurlijk geen ethereum kopen wanneer de prijs te hoog is, je zou zo direct verlies maken.

Wanneer consumenten online naar iets zoeken, verwachten ze dat de informatie volledig accuraat is. Waar beleggers echt op moeten letten, zijn munten met potentieel later. Ontwikkelaars van Ethereum lopen het gevaar om te worden omgekocht, omdat ze heel veel macht maar toch best menselijke, zwakke financiële prikkels hebben. Nieuwe ontwikkelaars zoals de Ethereum ontwikkelaar: Vitalik Buterin (Twitter) hebben weinig reden om aan Bitcoin te werken, omdat er geen directe benadering is om geld te verdienen door het te doen. Best een coole gozer die Vitalik!

Hoe plaats je een goede order?
Wat mensen niet lijken te begrijpen is om echt een goede order te plaatsen is dat je de Top 100-munten over marktkapitalisatie niet zou moeten bestuderen. Om te beginnen moet je een cryptocurrency exchange vinden, die crypto’s als Ethereum aanbiedt. Alle interacties van orders tot transacties en misschien zelfs complete ICO’s die gebaseerd zijn op Ethereum zijn niet op alle cryptocurrency exchanges beschikbaar. Hoewel er wel veel elementen zijn die van invloed zijn op het prijsverschil zoals die van bitcoin, proberen de meeste bedrijven een die handelen op de cryptocurrency markt een stabiele prijs te vinden, voor ze investeren in Ethereum.

Wanneer je je aanmeld op een cryptocurrency exchange, dien je over een speciaal wachtwoord te beschikken. Dit doen ze natuurlijk voor veiligheid, hoe erg zou het zijn om te zien dat al je crypto’s zijn gestolen? Een ware nachtmerrie natuurlijk! Daarom hebben de meeste cryptocurrency exchange ook de verplichte functie om een tweede wachtwoord aan te maken, zie het als een stukje extra service. Dat gewoon je account beschermt, deze wachtwoord moet je telkens invoeren wanneer je handelt in Ethereum of probeert een buy-sell order te plaatsen.

Benieuwd naar de prijs of koers van Ethereum? Lees er meer over op deze pagina.

Groetjes,
Jonathan Muller (Antwerpen)
Cryptocurrency Trader en Ethereum liefhebber.

Voor meer info :