Mijnaankoop
Image default
Eten en drinken

De producten van Dubor

Als u als professional bezig bent met het maken van taarten en andere baksels, kan het bijna niet anders dan dat u al van het merk Dubor gehoord heeft. Het merk staat namelijk bekend als de nummer één als het aankomt op baksprays. De baksprays van het merk hebben de bakkerswereld voor altijd veranderd. Het was namelijk vroeger minder evident om een taartvorm in te vetten. Dat is dus dankzij hun product verleden tijd. Ook als u oplossingsolie nodig heeft, zou het merk meteen in uw hoof moeten komen, want ze zijn gespecialiseerd in dergelijke olie. Waar kunt u nu die topproducten van Dubor bestellen? Eenvoudig, bij de specialist Vermeulen uit Kruibeke! Daar vindt u niet alleen producten van Dubor, maar daadwerkelijk alle grondstoffen die een bakker mogelijk nodig heeft voor zijn of haar werkzaamheden.

Welke grondstoffen kunt u bestellen?

Al de benodigdheden die een bakker, patissier of chocolatier mogelijk nodig heeft, zijn beschikbaar bij Vermeulen. Denk aan logische producten, zoals suiker en chocolade, maar even goed aan praktische zaken. In uw bakkerij heeft u uiteraard nood aan verpakkingen voor uw producten. Broodzakken maken onder andere ook deel uit van het uitgebreid aanbod van Vermeulen in Kruibeke. We raden u dus zeker aan om eens te kijken op hun site of ze niet de producten aanbieden die u nodig heeft. De kans is namelijk erg groot dat dat het geval is.

Neem contact op met de specialist

We raden u aan om zeker contact op te nemen met de specialist om zeker te zijn dat u wel degelijk kunt kopen wat u nodig heeft. Ook voor advies over welke producten van Dubor het best in uw plannen passen, is het een goed idee om even te bellen of te mailen naar de specialist. Hij zal u namelijk meer kunnen vertellen over het specifieke gebruik van ingrediënten en de afmetingen van de verpakkingen.

https://www.vermeulenenzonen.be/