Mijnaankoop
Image default
Bedrijven

Een spinhoogwerker huren

Op jekuntmijhuren.nl kunt u gemakkelijk en snel een spinhoogwerker huren. Hier vindt u een breed assortiment spinhoogwerkers voor zeer uiteenlopende situaties. Bent u bijvoorbeeld hovenier en heeft u een hoogwerker nodig die gemakkelijk door de tuinpoort kan? Of bent u schilder en heeft u een klus op een lastig bereikbare plek? Dan zijn onze spinhoogwerkers een uitkomst. Deze zijn namelijk makkelijk in het gebruik, zeer compact en goed te manoeuvreren. 

Spinhoogwerker van jekuntmijhuren.nl

Een spinhoogwerker van jekuntmijhuren.nl is zowel binnen als buiten in te zetten, super handig dus. Deze hoogwerker is inklapbaar tot een zeer compact formaat, vooral in de breedte en is daarom enorm geschikt voor allerhande klussen. Daarnaast zijn de spinhoogwerkers voorzien van rupsbanden. Door de rupsbanden zijn de hoogwerkers gemakkelijk te verplaatsen op elk terrein. Ook beschadigt de spinhoogwerker de ondergrond niet, zodat vers gemaaide gazons gespaard kunnen blijven. In ons assortiment zijn diverse modellen met werkhoogtes tussen de 14 en 33 meter. De variant van 26 meter heeft daarbij ook nog eens een horizontale reikwijdte van 13,5 meter. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat de hoogwerkers van kwalitatief uitstekende merken zijn. Daarnaast zorgen onze vakbekwame monteurs samen met onze keurmeester altijd voor een uitstekend onderhoud van onze machines. Kijk op onze website voor ons aanbod. 

Hoe kan ik huren?

Via onze website kunt u online een spinhoogwerker reserveren. Ga gemakkelijk naar de hoogwerker naar keuze en klik op ‘online reserveren’. U ziet dan direct alle beschikbare data waarop u de hoogwerker kunt huren. Selecteer uw gewenste startdatum van uw reservering en de tijd en daarna de dag waarop u hem weer inlevert. Wilt u er accessoires bij huren? Dan is dat ook mogelijk en kunt u dat in de stap erna aangeven. 

Accessoires huren

Om het maximale uit de hoogwerker te halen, kunt u bij ons diverse accessoires huren. Denk hierbij aan pionnen om de werkruimte te markeren tot rijplaten om door een zacht terrein te kunnen rijden. Geef bij ons aan wat uw klus is, dan geven wij u het beste advies voor de juiste accessoires. Wij hebben flexibele huurtermijnen, dus kunt u altijd contact met ons opnemen als u de machine en de accessoires langer wilt houden dan oorspronkelijk aangegeven. Kijk op onze website voor meer informatie.