Mijnaankoop
Image default
Aanbiedingen

Online je auto verkopen in Belgie in 1 dag

Het is niet altijd gemakkelijk en dan hebben we het over online je auto verkopen in Belgie. Maar met dit advies en deze tips kun je wel gemakkelijk nline je auto verkopen in Belgie in 1 dag! 

Er zijn verschillende verkoop methodes die je kunt raadplegen en wij hebben ze op een rijtje gezet voor je!

 

Online auto verkopen

Het voordeel van online auto verkopen is dat het veel sneller gaat dan iedere andere verkoop methode. Vroeger plaatse mensen een verkoopfiche achter hun raam en trokken daarmee de aandacht. Nu is dan niet langer een effectieve verkoopmethode. Nu wil je namelijk online in Belgie de mensen bereiken.

In 24 uur Auto verkopen in Belgie

Je auto verkopen in Belgie in slechts 24 uur? Online verkopen is dan de manier. Dagelijks zoeken er 700.000 Belgen naar een nieuwe of 2de hands auto. Wellicht willen ze die van jouw wel kopen! Door online je auto te verkopen in Belgie kun je dus in 24 uur je auto verkopen.

Occasie verkopen via autoveiling

Een occasie verkopen via een autoveiling kan ook. Autoveilingen hebben een netwerk aan garagisten die zullen bieden op de wagens die zijn binnengekomen in de veiling. Er wordt op nagenoeg iedere auto geboden dus ook op jouw oude occasie. Het maakt niet uit welk merk auto je hebt. Ford, Renault, Volkswagen, Dacia…., op alles wordt goed geboden.

Is een autoveiling altijd gratis?

De autoveiling is soms wel gratis en soms niet. Dus je moet even goed opletten met welke partij je eventueel zaken gaat doen. Sommige veiligen rekennen geld bij het aanmelden van je auto, en sommige bij de verkoop. Er zijn ook zeker autoveilingen waar je de online auto verkopen kunt in Belgie die helemaal gratis zijn. Kijk dus even goed rond.

Bekende auto verkoop sites

De bekende auto verkoop sites vind je op de eerste pagina in de zoekmachine. Deze kom je tegen wanneer je googelt op auto verkopen, auto online verkopen, of auto verkopen Belgie. Bestudeer ze goed want er zit verschil in meestal.

3 redenen om je auto verkopen online te regelen

  1. De eerste reden om de auto verkopen online te regelen is omdat het veel gedoe scheelt. Met de juiste partij hoef je nergens naar toe.

  2. De tweede reden om je auto online te verkopen is dat dit gewoon in Belgie goed te doen is. Je gaat het internet op en zoek naar: “auto verkopen Belgie”.

  3. De derde reden is dat je eenvoudig de beste prijs op je occasie kunt realiseren. Je kunt namelijk online het beste bod ontvangen en kijken waar je de beste prijs krijgt.

 

Meest verkochte automerken vorig jaar (2022)

Volkswagen, Kia, Renault, en Peugeot staan in de top 4 met meest verkochte auto’s. Hier gaat het dan om nieuwe wagens. Mercedes, BMW, en Ford komen op de 5de, 6de, en 7de plaats met meest verkocht. Deze worden opgevolgd door Toyota, Skoda, en Audi.