Mijnaankoop
Image default
Mode en Kleding

Overwegingen bij het kiezen van Michael Kors handtassen

Verfijnde structuur

Michael Kors tassen staan bekend om hun verfijnde structuur, om er zeker van te zijn dat elke tas een product is van hun hoogwaardige, luxe vormgeving. Goed versterkte stiksels fungeren als baleinen die de tassen rechtop houden als ze op een tafel worden gezet.

Iconische merkuitstraling

Of het nu de MK opdruk is, de gemerkte voering, of de kenmerkende sleutelhanger, het is gemakkelijk een stuk van Michael Kors te herkennen. Recentere ontwerpen hebben de naam van de ontwerper in een metalen plaatje in reliëf of een oversized MK logo in bepaalde leren ontwerpen.

Maten van Michael Kors tassen

Klein: De lijn kleine handtassen van Michael Kors omvat minitasjes, crossbody tassen, en clutches, om er maar een paar te noemen. Omdat er maar een handvol voorwerpen in past, zijn ze het best geschikt voor wie de kunst van het licht reizen onder de knie heeft.

Middelgroot: Als je liever ruimte hebt voor meer dan het allernoodzakelijkste, kijk dan eens naar midsize ontwerpen. Deze Michael Kors handtassen zijn gemiddeld 12 inch breed en kunnen tablets, e-readers, of cosmeticatassen bevatten. Je vindt in deze categorie meestal handtassen en boekentassen, en ook enkele rugzakken.

Groot of oversized: Enkele van de populairste Michael Kors handtassen zijn grote en oversized handtassen. Ze zijn populaire keuzes als draagtas en worden vaak gebruikt voor school of werk of als overnachtingstas. Veel ervan hebben een volledig open bovenkant, zodat je je geld en kaarten misschien in een binnenvakje wilt opbergen.