Mijnaankoop
Image default
Huishoudelijk

DE LED SPOT; WAT DOEN WE ERMEE

Iedereen is inmiddels wel bekend met het fenomeen LED. Het is inmiddels algemeen bekend dat de LED spot een stuk milieuvriendelijker is dan zijn ouderwetse broertje de halogeen spot. Echter staan veel mensen nog voor de vraag wat ze er nu precies mee moeten. Is de LED spot nu alleen voor de woonkamer of voor de eetkamer waar die prachtige eiken tafel staat? En welke kanten kan ik allemaal op met het licht? Het antwoord hierop is dat u slechts wordt gelimiteerd door uw eigen fantasie. Toch kan het voor veel mensen wat lastig zijn om deze in de vrije loop te laten. Vandaar dat we in dit artikel ingaan op een aantal mogelijkheden die allemaal te verwezenlijken zijn met de prachtige LED spot.

Een mooi voorbeeld om mee te beginnen is de badkamer. Veel mensen staan er niet bij stil dat ook in deze ruimte een hoop sfeer te creëren is omdat ze snel een douche willen nemen en hun Beeren ondergoed willen aantrekken. Dan is er bij veel mensen nog de vraag of LED wel geschikt is om zo’n vochtige ruimte mee te verlichten. Gelukkig zijn er ook LED spots die speciaal gemaakt zijn om een hogere mate van vocht aan te kunnen. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Maar terug naar de sfeer, over smaak valt natuurlijk te twisten en daarom is de LED spot voor de badkamer in verschillende lichtkleuren te verkrijgen. Toch raden wij aan om voor een warmere kleur te kiezen zodat u tegelijk in een warm bad én in een warme sfeer wegzakt. Dit is vooral na een lange dag werken even ultiem relaxen.

Een ander mooi voorbeeld om de diversiteit van de LED spot te illustreren is de tuin. Ook hier kunt u namelijk alle kanten op met LED verlichting. Verlicht bijvoorbeeld uw borders of tuinpad met LED grondspots, uw vlonders met LED vlonderspots en de rest van uw tuin met de handige LED prikspots! De variatie van deze keuze zorgt voor een sprookjesachtig effect waar u en uw bezoekers van zullen smullen. Op zoek naar de juiste keuze voor uw huishouden? U vindt Altijd de juiste LED spot bij Inbouwspotledshop.be!

Voor meer info : https://www.inbouwspotsledshop.be