Mijnaankoop
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen met BKR

Een BKR-registratie is natuurlijk erg vervelend, vooral omdat het je in de weg kan staan bij het aangaan van nieuwe financiële verplichtingen. Wil je goedkoop auto leasen en heb je een BKR? Dan kan het zeker zo zijn dat je door de leasemaatschappij van jouw keuze wordt geweigerd door deze registratie. Het is namelijk zo dat een leasecontract wordt gezien als een vorm van lening. Het verplicht je immers tot het betalen van een vast maandelijks bedrag voor langere periode. Van mensen met een BKR-registratie durven veel leasemaatschappijen niet aan te nemen dat er daadwerkelijk aan deze verplichting voldaan zal worden voor de duur van de gehele periode. 

Goedkoop een auto leasen brengt verplichtingen mee

Iedere leasemaatschappij heeft een unieke werkwijze. Dit geldt natuurlijk ook voor de acceptatie van klanten. De ene maatschappij hanteert hiervoor zeer strenge regels, terwijl er ook leasemaatschappijen zijn die relatief soepel zijn in het verstrekken van leasecontracten. Het is dan ook zo dat een leasemaatschappij altijd het recht heeft om de auto terug te vorderen wanneer je niet aan je betaalverplichtingen voldoet. Daarnaast zijn verreweg de meeste leaseauto’s voorzien van een zogenaamde black box. Deze verstuurt data over je locatie en rijgedrag. De maatschappij weet zo altijd waar de auto zich bevindt.

Goedkoop auto leasen met BKR is wel mogelijk

De leasemaatschappijen met soepele acceptatie verstrekken ook zeker leasecontracten aan personen met een BKR-registratie. Het is dus absoluut wel mogelijk om goedkoop een auto te leasen als je een registratie bij het BKR te Tiel hebt. Echter, het is wel aan te raden je goed aan de betaalverplichting te houden, vooral omdat de auto je afgenomen kan worden als je dit niet doet. In dit geval wordt het contract ontbonden, maar moet je het wel volledig afbetalen. Ook kan een boete worden opgelegd.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/